AFP/Cropix
NERVOZNA I UPLAKANA

Jennifer Aniston više ne može susprezati svoje nezadovoljstvo

Na dodjelama nagrada Critics’ Choice Jennifer Aniston više nije mogla kriti svoje nezadovoljstvo što njezinu glumu u filmu Cake struka ne prepoznaju kao vrijednu nagrade.

Sezona dodjela nagrada počela se zakuhtavati – dodijeljeni su Zlatni globusi, objavljene nominacije za Oscara te su podijeljene i Critics’ Choice nagrade, a Jennifer koja je mjesecima slovila kao veliki favorit, nije pokupila ni jednu nagradu, a nije ni nominirana za Oscara kao najbolja glumica u filmu Cake – što su joj također svi predviđali.

Na dodjeli Cristics’ Choice nagrada, koja se održala isti dan kada su objavljene nominacije za Oscara Jennifer je nagradu za najbolju glumicu pred nosom odnijela Julianne Moore, isto kao i na dodjeli Zlatnih globusa.

Očito je za Jennifer to bilo previše razočarenja u kratkom periodu jer na dodjeli spomenutih nagrada više nije mogla suspregnuti svoje nezadovoljstvo. Kako tvrde očevici, glumica je nakon proglašenja dobitnice ostala suznih očiju te nikako nije mogla sakriti nervozu, iako je prije nekoliko dana izjavljivala kako joj nije stalo do nagrada.

Njenoj uznemirenosti zasigurno je doprinjelo i to što je na istoj dodjeli bila i Angelina Jolie, koja je u braku s njenim bivšim suprugom Bradom Pittom, a zbog koje se s njim i rastala.

AFP/Cropix

Jennifer je na dodjeli nosila odijelo, a bila je u pratnji zaručnika Justina Therouxa koji ju je nastojao oraspoložiti.

Lajkajte našu Facebook stranicu i pratite vijesti iz svijeta poznatih i slavnih!

Linker
03. prosinac 2022 13:30