Screenshot
NA SETU

Jennifer Aniston proživjela najgori dan u životu i suočila se s najvećim strahom

Snimajući film Cake, slavna holivudska glumica suočila se sa svojim najvećim strahom i proživjela najteže trenutke u životu.

– Bio je to jedan od najtežih dana u mom životu – izjavila je Jennifer Aniston (45) o jednom danu sa seta kada je snimajući film Cake bila primorena suočiti se s jednim od najvećih strahova.

– Imam veliki strah od ronjenja jer smo brat i ja u djetinjstvu imali nesreću kada smo pali u bazen s mojim triciklom i nismo mogli izaći van – ispričala je glumica i otkrila kako joj do sada nitko nije vjerovao da ima toliku fobiju od vode.

– Ne mogu ići pod vodu, a prije snimanja to mi nitko nije vjerovao. Mislim da smo tu scenu morali snimiti 30-ak puta – otkrila je Jennifer kojoj se trud isplatio s obzirom da je nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice, a mnogi joj predviđaju i Oscara.

– U svojoj karijeri sam glumila u mnogo filmova i odigrala toliko različitih likova, ali niti jedan nije bio kompleksan poput ovoga – izjavila je o filmu Cake glumica i dodala kako si je jednu takvu ulogu dugo priželjkivala.

Linker
24. travanj 2024 13:51