ISKRENE RIJEČI

Jennifer Aniston: Imam ja iskustva s prekidima

Čak i nakon što je prošlo više od šest godina kako ju je tadašnji suprug Brad Pitt napustio zbog Angeline Jolie , holivudsku glumicu Jennifer Aniston novinari nerijetko podsjećaju na taj dio njezinoga života. No, s godinama je ipak postala opuštenija, pa više ne izbjegava odgovarati na pitanja o teškim danima.

Tako je i u intervjuu za emisiju Inside the Actor’s Studio govorila o filmu “Prekid” i istaknula kako je snimanje te komedije bilo “točno ono što joj je tebalo”.

Znate dosta mi je bila bliska tema filma – kazala je Jennifer Aniston o filmu o dvoje ljudi koji prekidaju svoju vezu. Na snimanju se zaljubila u kolegu Vincea Vaughna, koji joj je bio prvi dečko nakon razvoda od Brada Pitta, no ni ta ljubav nije dugo potrajala. Priznala je kako su producenti zapravo bili skeptični žele li joj ponuditi ulogu u filmu, jer je priča bila prebliska njezinom privatnom životu, no ona je upravo tu situaciju vidjela kao prednost.

– Iskreno, pomislila sam da je to odličan način da raščistim s tom pričom – objasnila je Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston i Brad Pitt vjenčali su se u srpnju 2000. godine, a u siječnju 2005., nakon što se on na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith” zaljubio u Angelinu Jolie, objavili su da se rastaju. Službeno su se razveli 2. listopada 2005. godine.

­

Linker
20. travanj 2024 12:30