PROMOCIJA NOVE PJESME

Jelena Rozga: Na jesen krećem na turneju, a nakon toga bih voljela imati dijete

Jelena Rozga i dalje promovira svoju novu pjesmu i spot Okus mentola te je gostovala na Narodnom radiju u Glazbenom showu Dalibora Petka.

– Kylie Minogue je stvarno izvrsna – rekla je Jelena Rozga koja se jučer našla u središtu interesa zbog premijere novog Kylienog spota Sexcersize. Naime, dvije su pjevačice podijelile gotovo identičnu scenu s dizanjem noge na plesnu šipku, s tim da je Jelenin video izašao nekoliko dana ranije.

– Mislim da ja ipak malo bolje dižem tu nogu, uostalom ona je niža pa samim time ima i kraće noge od mene, ali zato sigurno nema tako krive noge kao ja – rekla je, kroz iskren i simpatičan smijeh, poznata pjevačica.

Iznenađen je u emisiji bio i Petar Grašo koji je kao gost i prijatelj glazbenik trebao pričati o Jeleninoj karijeri, no bio je to tek paravan za rođendansku čestitku koju mu je ona otpjevala.

– Nema mnogo muškaraca tu privilegiju da im Jelena Rozga pjeva za rođendan – rekao je ponosno Petar Grašo istaknuvši da je Jelena njegova dugogodišnja i iznimno dobra prijateljica.

Za lipanj je najavila i novi album, a onda neočekivano otkrila:

– Na jesen krećem na turneju. Ne znam još hoću li početi ili završiti sa Splitom, ipak je to moj grad. A nakon toga ću na malu pauzu. Voljela bih tada imati dijete! – rekla je odlučno Jelena istaknuvši da je njena majka zbog te odluke najsretnija na svijetu.

Linker
21. travanj 2024 15:14