RAZOTKRIVANJE

Jelena Rozga: Moj tajni dečko nije marketinški trik

Nakon spektakularnog nastupa u Spaladium Areni, pred 12 tisuća obožavatelja, 33-godišnjoj pjevačici Jeleni Rozgi, koja je karijeru započela u grupi Magazin, poseban je izazov zagrebački koncert 15. travnja u dvorani Dražena Petrovića – na kojem, osim dobre atmosfere, očekuje podršku svog novog dečka

Zašto skrivate identitet svog dečka? – Jer je to dio mog privatnog života, s kojim javnost ne treba imati ništa. Ne vidim ništa loše u takvom stavu, a očekujem da to shvati i moja okolina. Govori se da je ta vaša tajna romansa samo marketinški trik… – Nikad se u karijeri nisam služila trikovima. Za moj su uspjeh zaslužni samo dobra pjesma, dobar nastup i pozitivna energija.

Tko je zadarski menadžer Marko Budanović, za kojeg se nagađa da je vaš novi dečko? – Marko je moj prijatelji i nije prva osoba s kojom me mediji povezuju bez ikakva povoda. Kad god se dvaput zaredom pojavim s nekim muškarcem, odmah krenu priče. No, ja zbog toga neću izbjegavati prijatelje i živjeti u karanteni. Čime vas je taj tajanstveni muškarac osvojio? – Lijepom gestom, pažnjom i ljubaznošću.

Hoće li biti uz vas u dvorani Dražena Petrovića? – Vidjet ćemo. U Splitu je bio.

­ Koje vaše osobine najviše dolaze do izražaja kad ste zaljubljeni? – Vesela sam i mnogo pozitivnija. A nedostaci? – Nemam ih. U ljubavi nisam ni posesivna, ni ljubomorna.

Otkako ste napunili Spaladium Arenu, mnogi vas nazivaju novom kraljicom hrvatske estrade – mislite li i vi tako, ili smatrate da ta laskava titula pripada ipak nekom drugom? – Za sve ima mjesta na estradnom nebu. Svi mi postojimo zahvaljujući publici koja nas voli i podržava. Dokle god postoje dobre pjesme, bit će i nas.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Cijeli intervju s Jelenom Rozgom pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 844) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 09:51