FASHION.HR

Jelena Popović Volarić: Podrška mužu manekenu

Umjesto odjeće trenutno dizajniram djecu – našalila se modna dizajnerica Leonarda Boban , koja je sinoć, u društvu kćeri Marije i Marte posjetila zagrebački Muzej suvremene umjetnosti gdje je održana druga večer modne manifestacije Dove Fashion.hr.

-Ne bih htjela nikog od dizajnera posebno isticati jer svaki od njih ulaže veliki trud u to što radi – izjavila je Leonarda, dodavši da je na revijama zanima cjelokupni dojam neke kolekcije, stayling i šminka.

Za razliku od Leonarde, spisateljica i kolumnistica Jelena Popović Volarić osim ljubavi prema modi imala je i dodatni razlog za posjet Fashion.hr. Njen suprug Janko Popović Volarić sinoć se okušao u ulozi manekena te se modnom pistom prošetao u odijelu zagrebačkog dizajnera Ivice Klarića .

-Janko inače nosi odjeću Ivice Klarića, u njegovom odijelu se i oženio pa je ovo potvrda njegove lojalnosti i prijateljstva. Treme nema jer sam sigurna da će moj suprug svoj prvi manekenski posao odraditi odlično i dobro se zabaviti – izjavila je 28-godišnja kolumnistica Jutarnjeg lista koja je na reviju došla odjevena u kožnatu haljinu koju je specijalno za nju dizajnirala tvornica „Krzno“.

Među manekenima se našao i bivši plivač Gordan Kožulj , koji također nije osjećaoo ni mrvicu treme. – Ma sve je to samo dobra zabava – izjavio je Gordan, dodavši da ga moda previše ne zanima te da nosi ono što mu supruga kupi.

Linker
22. travanj 2024 14:11