RAZOTKRIVANJE

Jelena Popović Volarić: Kada popijem kažem previše

Jelena Popović Volarić , autorica ‘Larinog izbora’, rođena prije 31 godinu u Zagrebu, ponovila je uspjeh tog TV serijala i s njegovom filmskom verzijom ‘Larin izbor: Izgubljeni princ’, koju je u prva četiri dana prikazivanja vidjelo 11 tisuća ljudi, a istodobno s filmom predstavila je zbirku kolumni ‘Tatine curice’ u kojoj govori i o svom odnosu sa suprugom, godinu dana starijim glumcem Jankom Popovićem Volarićem .

U novom broju tjednika Glorije, koji je na kioscima od 5. srpnja, Jelena Popović Volarić otkrila je niz detalja iz svojeg profesionalnog i privatnog života, pa tako i kako je nastala Lara.

– Rodila se u jesen 2010. Nadahnule su me žene hrvatskih pomoraca, koje velik dio života provode čekajući. Zapitala sam se kakva bi žena to mogla. Bih li to ja mogla? Volim si umišljati da bih – kazala je Jelena Popović Volarić u razgovoru koji je za rubriku Razotkrivanje s njom napravio novinar Damir Leljak.

Između ostaloga otkrila je kakva je bila kao djevojčica, koja joj je kolumna najintimnija te s čime ju je osvojio suprug, ali i kakva je kada – popije.

– Ako me ne obori migrena, onda sam egzaltirana, brbljava, glasna i svakako kažem previše. Srećom, pijanstvo podnosim otprilike sat vremena, a onda padam u nesvijest.

Što je još Jelena Popović Volarić otkrila o sebi pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 913) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
20. travanj 2024 04:50