SRETNA MAMA

Jelena Orešković rodila kćer Pantheu

­Bivša manekenka Jelena Orešković (32) u utorak navečer rodila je kćerku Pantheu. Diplomirana ekonomistica, koja se zbog lj­ubavi prema Hermidasu Ata­beykiju (46), pariškom dizajneru iranskog podrijetla, prije nekoliko mjeseci preselila iz Zagreba u Pariz, malenu kćerku rodila je u 21.30 u glavnom gradu Francuske, a uz svoje dvije najdraže žene bio je i ponosni tata.

Jelena i Hermidas svoju su kćerkicu nazvali Panthea, jer je u perzijskoj povijesti Panthea bila supruga admirala u vrijeme Darija III., velikog kralja Perzijskog Carstva, koja je nakon pogibije muža umjesto njega povela perzijsku vojsku u pobjedu protiv Grka. Njezino ime na grčkom znači “od svih Bogova”, a Jelena i njezin budući suprug doista je doživljavaju kao božji dar. Zasad su zaokupljeni kćerkom pa i ne razmišljaju o vjenčanju.

– Možda se do porođaja još i stignemo formalno vjenčati, ali prava fešta za obitelj i prijatelje tek slijedi nakon što dođe Panthea. Voljela bih svadbu u Provansi, dok je Das skloniji Dalmaciji. Moj dragi je, naime, lud za Oliverom, čak smo lani bili i na njegovom koncertu u zagrebačkoj Areni. Iako ne razumije što Oliver pjeva, kaže da osjeća svaku riječ u pjesmama koje sluša dok se automobilom vozi na posao. A omiljena mu je “Jubavi mala”. Često mi je pjevuši… – kazala je prije Jelena Orešković nekoliko tjedana prije poroda u velikome intervjuu za Gloriju.­ ­

Linker
19. travanj 2024 04:32