NOVA SURADNJA

Jelena Domazet snimila spot s makedonskom divom Kaliopi

– Pjesma postoji već deset godina i stajala je u ladici. A onda sam se jednog dana u studiju zatekla u Kaliopinom društvu. Prepoznala sam da je ona dio koji nedostaje sve ove godine. Ispalo je da je pjesma čekala upravo Kaliopi – priznaje darovita kantautorica Jelena Domazet, koja je karijeru započela kao klavijaturistica grupe Divas.

Nakon što je pjesma krenula u osvajanje radijskog etera, dvije pjevačice ovih su dana u Zagrebu snimile i videospot u režiji Filipa Dizdara. Domazet je napisala tekst pjesme, dok su za glazbu i aranžman bila zadužena njena braća, Mario i Zvonimir Domazet, glazbenici, koji se također pojavljuju u videu. Pjesma će se naći na Jeleninom albumu prvijencu, na kojem trenutno radi, zajedno s dosadašnjim singlovima ‘Na putu od sna’ i ‘Kad je ljubav iza nas’.

– Poslušala sam pjesmu i na određenim dijelovima otpjevala dionice gdje bi trebali ići štrajhovi violine. Ekipa me pitala mogu li umjesto violine zadržati moj glas i tako se dogodila ova neplanirana suradnja. Kad poslušate pjesmu čut ćete da je na meni uloga anđela čuvara i drago mi je što je redatelj to prepoznao radeći spot – kazala je Kaliopi.

Pjesma ‘Novi dan’, govori o okretanju nove stranice u životu. Kaliopi, koja proživljava sličnu situaciju i u privatnom životu u tekstu se potpuno prepoznala. ‘Trenutno sam u tom filmu. Pjesma kao da je pisana za mene i ispada da ništa nije slučajno. Proživljavam period kao da se budim iz sna u kojem sam spavala 40 godina. Kao novi dan vidim novu Kaliopi’, kaže pjevačica koja je u spotu pokazala i svoju novu figuru. U posljednjih nekoliko mjeseci uspjela je skinuti nevjerojatnih 13 kilograma.

­ ­

Linker
28. travanj 2024 20:59