PROMO
WOW EFEKT

Jednostavno i brzo do zdravih i sjajnih noktiju

Žene ih vole jer su, kada je riječ o ljepoti, njihov dragulj u kruni: sjajni i zdravi nokti s WOW efektom. Novi Scholl Velvet Smooth set za njegu noktiju sada jamči njegu noktiju profesionalne kvalitete u vlastitom domu. Potrebno je tek nekoliko koraka za savršeno njegovane nokte stopala i ruku.

Evo kako djeluje:

  1. Idealan oblik: Najbolji početak za uspješnu njegu noktiju? Čista i suha stopala i ruke. Tek tada možete početi. Uklonite sigurnosni poklopac s uređaja i na njega namjestite nastavak broj 1. Nastavak je ispravno namješten kada začujete “klik“. Uključivanjem uređaja možete ispraviti nepravilnosti i bez prevelikog truda turpijanjem oblikovati nokte u željeni oblik. Uvijek turpijajte u smjeru vrha nokta i odozdo prema gore, kao i od korijena nokta prema njegovu vrhu. Prvo turpijajte strane, a potom vrh nokta. Uređaj pomičite polagano duž rubova nokta i nakon svakog poteza provjerite postižete li željeni oblik. Za nokte na stopalima, stručnjaci preporučuju četvrtasti oblik jer se tako sprečava urastanje nokta. Rub nokta treba završiti na vrhu nožnog prsta, a krajevi trebaju biti blago zaobljeni turpijom.
PR

Za nokte na rukama Scholl Velvet Smooth set za njegu noktiju omogućava čitav niz oblika, ovisno o prilici, trendu i osobnom stilu:

  • Ovalni nokti su klasik. Za taj oblik turpijate rubove nokta ravno, a zaobljeni dio u ovalni oblik. Važno je da se nokti ne sužavaju prema sredini.
  • Za okrugao oblik, nokte turpijajte malo više u širinu.
  • Sportski dinamičan, a istodobno savršen za krhke nokte je četvrtast oblik. Turpijajte bočne rubove noktiju ravno, a prednji rub nokta dovedite u ravninu s krajevima nokta. Popularna varijanta ovog oblika je kombinacija ovalnog i četvrtastog oblika, tzv. squoval Za to je potrebno krajeve noktiju lagano zaobliti bez mijenjanja oblika stranama nokta.
  • Opasno elegantan je šiljasti oblik nokta. Zbog njega prsti izgledaju dulje i vitkije. Ako želite spriječiti savijanje vrha nokta, prvo dijagonalno zaoblite krajeve noktiju. Potom vodoravno pomičite turpiju duž stranica nokta kako biste u potpunosti uklonili kuteve.
PR
  1. Glatko kao staklo: Lijepi nokti fasciniraju zbog svoje ujednačene površine. Za takav učinak na uređaj namjestite nastavak broj 2. Kako biste ispravili nepravilnosti, nježno položite uređaj na nokat i pustite da blago klizi preko njega. Ne zaglađujte nokat dulje od 15 sekundi svaka dva tjedna. Željenu glatkoću možete postići već nakon nekoliko sekundi. Uklonite ostatke nakon turpijanja vlažnom krpom i ponovno osušite nokte.
  1. Zasjajte punim sjajem: Nastavkom broj 3 postiže se prirodan, lijep sjaj površine nokta. Uz nježan pritisak polirajte nokat kružnim pokretima. Počnite u jednom smjeru, a potom krenite u drugom dok ne postignete željeni sjaj.

Novi Scholl Velvet Smooth™ set za njegu noktiju revolucionarno je proširenje asortimana Scholl Velvet Smooth (Velvet Smooth rašpica za stopala i asortiman za njegu koji uključuje kupku za stopala i intenzivni serum). Sada je njega stopala, osim što ih čini mekim i lijepim, upotpunjena profesionalnom njegom noktiju kod kuće. I ruke mogu zasjati u punom sjaju – za zdrave, sjajne nokte s WOW efektom, na rukama i stopalima. Tako jednostavno, uz Velvet Smooth™ set za njegu noktiju.

PR

Ako želite produljiti WOW efekt svojih zdravih, sjajnih noktiju, koristite Scholl Velvet Smooth™ ulje za njegu noktiju za savršenu završnu njegu. S kompleksom od 7 ulja, podarit će noktima na stopalima i rukama te kožici oko noktiju dodatnu vlagu i njegu. Jednostavno ga nanesite priloženom četkicom na nokte i kožicu – bez nereda i namakanja, samo raskošna njega. Rezultat: sjajni, glatki i zdravi nokti. WOW!

PR

%CODE1%

Linker
25. travanj 2024 10:00