TUŽAN KRAJ

Jean-Paul Belmondo zbog pohlepe ostavio 41 godinu mlađu djevojku

Nakon četiri godine veze, legendarni 79-godišnji glumac Jean-Paul Belmondo više ne ljubi 41 godinu mlađu djevojku Barbaru Gandolfi. Prema izjavi glumčevih odvjetnika prekid je prošao u prijateljskoj atmosferi, no francuski mediji tvrde drugačije.

Naime, mediji su već neko vrijeme optuživali manekenku Gandolfi da je s ostarjelim glumcem samo zbog njegovog bogatstva, što je ona opovrgavala. Ipak, nakon što je objavljena da policija ima snimku njezinog telefonskog razgovora u kojem govori da se želi dočepati dijela Belmondovog bogatstva, sve su isprike postale uzaludne.

Barbara Gandolfi i Jean-Paul Belmondo na crvenom tepihu u Cannesu Foto: Sipa / CROPIX

Shvatio je to i Belmondo, koji je kazao da je s Barbarom imao divnih trenutaka, ali postoje neke stvari koje nikada neće oprostiti.

Jean-Paul Belmondo iza sebe ima dva propala braka. Od 1953. do 1963. bio je u braku s Élodie Constantin, koja mu je rodila kćeri Patriciju i Florence te sina Paula, a s drugom suprugom, glumicom Nathalie Tardivel, uživao je u bračnom životu od 2002. do 2008. godine. U drugom braku je dobio i četvrto dijete, 2003. rodila se Stella Eva Angelina.

Linker
19. travanj 2024 21:47