LJUBAVNE TAJNE

Je li Jennifer Aniston postala kao Angelina Jolie

Je li on, napokon, “gospodin pravi”? Već nekoliko mjeseci šuška se kako su holivudska zvijezda Jennifer Aniston (42) i glumac te scenarist ­ Justin The­roux (39) u vezi, a prošlog tjedna on se, navodno, uselio u njezinu vilu u Los Angelesu. Nekoliko dana poslije snimljeni su kako zajedno izlaze iz njujorškog hotela Gramercy, oboje noseći na lijevoj ruci identičan zlatni sat i prsten.

Iako su još prošlog mjeseca preko svojih glasnogovornika poručivali da su samo dobri prijatelji, 2. lipnja snimljeni su kako, nakon romantične večere u restoranu hotela Sunset Towers u Los Angelesu, zajedno automobilom odlaze u glumičinu vilu. Tri dana poslije pojavili su se na dodjeli MTV-ijevih filmskih nagrada, te se ludo zabavljali cijelu noć na partyju nakon dodjele.

Par se upoznao u listopadu prošle godine na snimanju komedije Davida Waina “Wanderlust”, u kojoj su oboje glumili. Iako su iskre planule već tada, oboje su bili veoma oprezni s izjavama u javnosti. Naime, Justin Theroux tada je još bio u vezi sa stilisticom i kostimografkinjom Heidi Bivens (35), koja je prilično ogorčena zbog njihovog prekida.

– Justin i ja smo zajedno proveli 14 godina. Zbog nje sam se prošlog tjedna iselila iz našeg stana – izjavila je početkom lipnja Heidi Bivens, te bijesno dodala: – Ona je razaračica brakova baš po­­put Angeline Jolie. Ponavlja nešto što joj se i samoj dogodilo.

Ovom je izjavom razočarana bivša cura aludirala na propali brak između Jennifer Aniston i Brada Pitta, koji je trajao od 2000. do 2005., a raspao na­­kon što je on upoznao fatalnu Angelinu Jolie.

No, Justinovi prijatelji tvrde da nije bilo baš tako. Oni kažu da je veza između kostimografkinje i glumca već dulje vrijeme bila u krizi i da Jennifer Aniston nije kriva za njezin raspad. Ovo je glumičina prva ozbiljna veza nakon turbulentne ljubavi s bivšim dečkom, glazbenikom Johnom Mayerom (33), koju je definitivno – nakon ­tri prekida i mirenja – raskinula prošle g­odine. Njezini prijatelji kažu da se nada kako će ovaj put biti – bolj­e sreće.

Kristinka Šćavina

Linker
20. travanj 2024 12:08