ISKRENI INTERVJU

Jay Z: Pokvario sam Beyonce

U intervjuuVanity Fairu američki reper rekao je da je Beyonce (32) bila dobra djevojka dok nije srela njega, potvrđujući tako istinitost stihova iz njegove nove pjesme.

– Sada je postala gangsterica – našalio se Shawn Carter (43), poznatiji kao Jay Z koji na naslovnici magazina za studeni pozira u bijelom smokingu i crnoj leptir mašni u maniri pravog gospodina.

Pričajući o slavnoj supruzi reper je rekao da je Beyonce topla i šarmantna južnjakinja. Na pitanje misli da bi ju uspio osvojiti i da nije Jay Z nego da radi na benzinskoj crpki odgovorio je da bi jer nju ne impresioniraju takve stvari.

Za njihovu jednoipolgodišnju kćerkicu Blue Ivy ponosni tata rekao je da je ona njegova najveća obožavateljica i da joj se jako sviđa njegov novi album te da voli sve tatine pjesme:

– Ako nitko ne kupi moj album, činjenica da ga ona voli moja je najveća radost. I to nije klišej, ozbiljno to mislim – izjavio je reper.

Kaže da djevojčica voli i maminu glazbu i da gleda njene koncerte na kompjuteru svaku večer. Rekao je da su on i Beyonce zaštitili kćerino ime kako ga drugi ne bi mogli iskorištavati za novac.

– Ljudi žele prodavati proizvode bazirane na imenu naše kćeri i ne želimo da nitko zarađuje na našem djetetu – ozbiljan je glazbenik.

Govoreći o novcu rekao je da zna u cent koliko novaca ima, ali se ne želi razmetati iznosom. Kaže da nije motiviran novcem i da nikada sa svojim prijateljime ne razgovara o novcu. Ipak, priznaje da nije uvijek bilo tako. Dok je odrasto, jedva je imao za život:

– Živjeli smo u teškoj situaciji: nekada kada bismo platili struju ne bismo imali za telefonski račun, ponekad su nam isključili plin. Ali nismo bili gladni, bili smo ok – iskren je reper i dodaje:

– No ipak smo se znali sramiti kada bismo išli u školu u prljavim tenisicama ili stalno u istoj odjeći.

Priznaje i da je prodavao drogu, ali da se on nije drogirao pri čemu je spomenuo da je kod dilanja važno sam ne uzimati drogu i da uvijek treba imati strategiju za izlaz iz tog posla. Na pitanje osjeća li dio krivnje što je doprinjeo epidemiji ovisnosti Jay Z odgovara:

– Tek kasnije kada sam shvatio utjecaj droge na društvo osjetio sam svojevrsnu odgovornost. No u početku ne. Tada sam mislio samo na preživljavanje i kako poboljšati svoju situaciju. Mislio sam kako kupiti novu odjeću.

Kaže da je svjestan da sad živi lagodnim životom i da je sretan jer i dalje voli repati kao kad je bio klinac iako ima već 43 godine.

Linker
27. travanj 2024 06:17