DAVID LETTERMAN

Javna isprika suprugi

Američki voditelj i komičar David Letterman (62) ispričao se suprugi Regini Lasko tijekom snimanja talk showa Late Show with David Letterman u ponedjeljak, što je ujedno i njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon skandala u kojem je postao žrtva ucjene.

– Moja supruga jako je povrijeđena mojim ponašanjem. Kad se nešto tako dogodi, ako ste povrijedili osobu i odgovorni ste za to, nastojite popraviti situaciju. U tom trenutku mogu se dogoditi samo dvije stvari: možda uspijete napraviti neki pomak i malo popravite stvari ili jednostavno – nećete uspjeti. Tako da vam odmah kažem, čeka me naporan rad – tim riječima Letterman je otvorio svoju emisiju.

U emisiji emitiranoj 1. listopada, Letterman je javno priznao da je imao seksualnu vezu s nekoliko svojih zaposlenica, bez da je naveo njihova imena, te da je zbog toga bio žrtvom ucjene. Voditelj je zatim objasnio kako osoblje zaposleno u njegovoj produkcijskoj tvrtki Worldwide Pants prolazi kroz grozan period.

– Jako mi je žao što sam doveo zaposlene u takvu nezavidnu situaciju. Jednostavno, nisam dovoljno mislio unaprijed. Svi su bili puni podrške, ne samo u ovom slučaju već sve ove godine rada na televiziji, pogotovo rada za kuću CBS, stoga hvala im još jednom što su pokazali razumijevanje – kazao je Letterman. Unatoč teretu javne isprike i nelagodnoj situaciji, voditelj je ipak smogao snage i za svoje tipične šale.

– Počeo se rugati sebi, počeo je neobavezno ćaskati o vremenu i primjetio je kako jesen u New Yorku zna biti prohladna. Možete zamisliti koliko je onda prohladna njegova “klima” kod kuće – rekao je jedan od članova publike.

Gosti, glumci i komičari Steve Martin i Martin Short podigli su svojim pojavljivanjem i nastupom atmosferu u talk showu, a Letterman, iako se djelomice uključio u njihove performanse, ipak je do kraja djelovao pomalo odsutno.

Tijekom snimanja druge epizode tog dana, voditelj je pozdravio publiku riječima:

-Dobra večer, dame i gospodo, dobro došli u Late show. Jeste li sigurni da želite biti viđeni samnom?

Pogledajte Lettermanovu ispriku:

Linker
24. travanj 2024 03:57