NAVLAKUŠA

Janko i Jelena Popović Volarić ne žive zajedno zbog - parketa

Janko i ja ne živimo zajedno… – prenosili su web-portali bombastičan naslov iz Storyja, telefon Jelene Popović Volarić (30) užario se od poziva…

– Sve je to najobičnija navlakuša. Moje su riječi, naprosto, izvučene iz konteksta intervjua – kaže kreativna producentica ‘Larinog izbora’ i novinska kolumnistica, no ne poriče da su ona i suprug, glumac Janko Popović Volarić (31), doista razdvojeni od stola i postelje.

On se nakon dvije godine braka vratio majci, a ona se preselila prijateljici. Svatko je sa sobom poveo i po jednu kujicu: Janku je pripala Plavka, a Jelena je preuzela brigu o Lili. Krivac njihova odvojenoga života nije, međutim, kako su neki zlurado nagađali, bračna kriza, nego je razlog mnogo prozaičniji – problemi s parketom u stanu. Čije su saniranje nekoliko puta odgađali.

– A majstori su boravak u našem domu produljili na čak dva tjedna – kaže Jelena koja nakon povratka iz Splita, gdje je tražila nove lokacije za ‘Larin izbor’, u četvrtak odlazi na službeni put u Rumunjsku. Propustit će stoga suprugovu premijeru u ‘Maestrovoj smrti’, u kojoj glumi Melkiora.

– Gospođa mnogo radi i putuje, zbog čega smo ionako često razdvojeni, a sad su parketi bili presudni – veli Janko Popović Volarić.

Kako bi radovi trebali napokon završiti do nedjelje, Jelena vjeruje da će se ravno s puta vratiti u zajednički stan, u kojem će ju – na novom parketu – dočekati suprug.

Jagoda Zamoda

Linker
20. travanj 2024 10:56