NAJBOLJE GODINE

Jane Fonda: Tajna je u seksu

Holivudska glumica Jane Fonda (73) izgleda odlično. Na filmskom festivalu u Cannesu, u uskoj pripijenoj haljini pokazala je liniju na kojoj su joj pozavidjele i mnogo mlađe žene. I nekoliko mjeseci ranije, na zabavi Vanity Faira poslije dodjele Oscara, također je izazvala senzaciju pokazavši savršeno istesano tijelo.

A dok je ispod ruke držala četiri godine mlađeg Richarda Perryja, američkog glazbenog mogula koji je producirao zlatne albume Diane Ross, Roda Stewarta, Barbre Streisand i mnogih drugih pop-zvijezda, bez ustezanja je odgovarala na pitanja koja je tajna njezinog izgleda.

– Zaljubljena sam, pa me to pomlađuje. Jasno, imam i dobre gene i pazim na sebe, no najvažniji od svega je dobar seks. Nikada nisam bila sretnija – rekla je. Pravi recept Holivudska zvijezda, koja je zaradila i milijune dolara sa svojim videima i knjigama za fitness, sretna je zbog još nečega: najavljuje i skorašnje vjenčanje s Perryjem. Par koji se u proljeće 2009. upoznao na zabavi zajedničke prijateljice, glumice Carrie Fisher, već je lani planirao vjenčanje, ali nisu imali vremena, pa su ga odgodili za ovu godinu.

Perryju će to biti drugi brak – bio je nakratko oženjen Rebeccom Broussard koja ga je ostavila zbog glumca Jacka Nicholsona – a Jane Fonda četvrti. Prvi put se udala 1965. za francuskog redatelja Rogera Vadima, drugi put 1973. za američkog političara Toma Haydena, a treći 1991. za Teda Turnera, vlasnika TV mreže CNN. Sva tri braka završila su razvodom jer su je muževi varali, ali je glumica uvjerena da ovaj put zna pravi recept za uspjeh i ne taji da on sadrži iste sastojke kao i onaj za dobru liniju i mladenački izgled.

Feđa Kalebić

Linker
16. travanj 2024 17:37