ISPUNJENJE SNOVA

Jane Fonda: Najbolji seks iskusila sam sa 74 godine

Jane Fonda (74) otkrila je u intervjuu za britanski magazin Hello kako je tek u svojoj poodmakloj dobi iskusila najbolji seks u životu, a veza sa Richardom Perryjem (70) pomogla joj je da otkrije pravu bliskost.

– Jedina stvar koju nikada nisam otkrila je prava bliskost s muškarcem, a htjela sam to postići prije nego umrem. I dogodilo mi se s Richardom., s njim se osjećam u potpunosti sigurnom. Redovito ga dok vodimo ljubav vidim kao čovjeka kakav je bio prije 30 godina. U 74-toj godini mogu reći da nikada nisam imala tako potpun seksualni život. U mladosti sam imala mnoštvo inhibicija, nisam znala što želim. – povjerila je Fonda novinarki magazina Hello.

Glumica je Richarda Perryja, glazbenog producenta, prvi put upoznala prije 40 godina, a prije nego su se upustili u vezu, ona je bila tri puta u braku. Fonda je još otkrila kako je često mijenjala samu sebe ne bi li zadovoljila muškarce u svom životu, a za to krivi svog oca Henryja.

– Ne želim raditi banalne analize, ali kada imaš, poput mene, oca nesposobnog za izražavanje emocija, koji ti govori kako te nitko neće voljeti ukoliko nisi savršena, to ostavlja ožiljke. – zaključila je Fonda.

Linker
24. travanj 2024 20:58