VEZA NA DALJINU

Jana Milić: Brak održavam sms porukama

Ona se smije glasno i grleno, neprestano gestikulira i rukama zabacuje dugu smeđu kosu, a koraci joj se, dok žustro “nabada” na dvanaest centimetara visokim potpeticama Fendijevih cipela, čuju iz daljine. Onog trenutka kad Jana Milić (30), beogradska glumica koja u dramskom serijalu Nove TV “Larin izbor” igra fatalnu Leilu, uđe u prostoriju, svi pogledi krenu prema njoj. Čini se da je ona i u stvarnosti fatalna kao njezin lik, koji u serijalu zavede kapetana Jašu i ne preza ni pred čim samo da ga zadrži uz sebe. No, iako na prvi pogled djeluje ekstrovertirano, snažno i samouvjereno, priznaje da je to samo prvi dojam, koji, kao što to često u životu biva – vara.

Sa svojim suprugom, beogradskim TV producentom Miodragom Mišom Ilićem (32), upoznala se u dizalu zgrade u kojoj su oboje živjeli – ona na četvrtom, a on na petom katu. Godinu dana su se mimoilazili, a taj prvi susret bio je fatalan za oboje. Vjenčali su se u kolovozu ove godine, nakon samo četiri mjeseca veze.

– Neke ljude poznaješ cijeli život i nikad ih ne upoznaš, a postoje ljudi za koje, kad ih sretneš, imaš osjećaj da ih znaš cijeli život. Veoma sam ponosna na svoj brak, na razumijevanje koje moj suprug ima prema mom poslu. Dnevno se čujemo po petnaest puta, a izmijenimo više od pedeset SMS-ova. I jedina stvar koja mi teško pada vezana za ovo snimanje je odvojenost od njega i moje obitelji. Već šest mjeseci, koliko snimam u Hrvatskoj, viđamo se jednom mjesečno. No zato oni svake večeri gledaju “Larin izbor”, pa sam im blizu barem na taj način – otkriva Jana Milić.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o Jani Milić pročitajte u tiskanom broju Glorije (br.882) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
26. travanj 2024 19:46