GLUMAC PUN IZNENAĐENJA

James Franco - od Oscara do sapunice

James Franco sasvim sigurno nije uobičajena holivudska zvijezda. Naime, trenutno jedan od najtraženijih američkih glumaca, koji je ove godine nominiran za Oscara, a ujedno će s kolegicom Anne Hathaway 27. veljače biti i voditelj dodjele najprestižnije filmske nagrade, iz zabave glumi u – sapunici “General Hospital”.

– Snimanje serijala “General Hospital” za mene je bilo divno iskustvo. Cijela ekipa mi je postala kao druga obitelj – kazao je James Franco.

Zvijezda filmova “Spider-Man”, “Jedi moli voli” i “127 sati”, prvi put se pojavio u “General Hospitalu” prije dvije godine, kada je zamolio producente da za njega osmisle lik te je dva mjeseca glumio simpatičnog Franca. Gostovanje u sapunici isprva je za Jamesa Franca bio samo dio umjetničkog projekta s prijateljem Carterom, no očito mu se jako svidjelo jer je ovo već drugi put da se vraća u “General Hos­pital”.

Tako će ga američki gledatelji 27. veljače moći vidjeti kako v­odi dodjelu Oscara, a možda i kako prima nagradu za najboljeg glumca, dok će ga 25. i 28. veljače vidjeti u dugovječnoj sapunici.­

­

Linker
16. travanj 2024 11:29