STRAŠLJIVI ZAVODNIK

James Franco: Ne usuđujem se prići Bieberovim djevojkama

Američki glumac James Franco (34) jedan je od poželjnijih holivudskih neženja, no kako ga ipak prečesto povezuju s brojnim kolegicama poželio je duhovito demantirati barem neke od veza u koje ga se smještalo.

– Čujem da se viđam sa Selenom Gomez, Kristen Stewart i Ashley Benson. Dovraga al’ sam sretan čovjek. Volio bih doduše da sam u Torontu sjedio bliže od 13. reda kina u kojem je Kristen davala intervju povodom filma “Na cesti”, no nažalost nisam. Ne samo da nisam razgovarao s njom, nego nisam ni bio u klubu u kojem sam je navodno pozvao na spoj. Što se tiče Gomez i Benson, to su djevojke Justina Biebera i ne bih se usudio s njima plesti. Čuo sam da me želi prebiti, jao meni – rekao je Franco za Huffington Post.

Da se viđa s Ashley Benson (22), kolegicom s kojom igra u “Proljetnim praznicima” i koja, za razliku od Selene Gomez, ipak nije djevojka Justina Biebera, tvrdili su izvori magazina People. Dvojac je doista nekoliko puta viđen zajedno u javnosti.

Franco je prošle godine prekinuo pet godina dugu vezu s Ahnom O’Reilly, navodno zbog njenih fakultetskih obaveza, a prije nje jednako je dugo ljubio Marlu Sokoloff.

Linker
20. travanj 2024 11:24