Marko Todorov / CROPIX
U NOVOJ GLORIJI

Jako mi nedostaju djeca

Prvi službeni posjet Kolinde Grabar- Kitarović SAD-u popratila je snježna mećava, no to nije usporilo ni umanjilo učinkovitost hrvatske predsjednice za tih pet dana boravka u New Yorku.

Nakon govora u UN-u i sudjelovanja na konferenciji o rodnoj jednakosti, na koju ju je pozvala njena stara znanica Hillary Clinton, hrvatska predsjednica u New Yorku se susrela s našim iseljenicima te razgledala izložbu u Muzeju moderne umjetnosti, a u stopu ju je pratila i naša novinarka kojoj je u hodu povjerila i neke intimne detalje.

– Jako mi nedostaju djeca, ali zahvaljujući Skypeu, Facetimeu i Viberu stalno smo u kontaktu. Ipak, nedostaju mi njihovi zagrljaji, to da mogu uvijek biti pored njih, jednostavno leći na tepih i čitati knjige ili ih poljubiti za laku noć – rekla je majka 13-godišnje Katarine i 11-godišnjeg Luke koji su s tatom Jakovom Kitarovićem do kraja školske godine ostali živjeti u Bruxellesu, gdje pohađaju međunarodnu školu.

Marijana Marinović

Što je još otkrila o svom životu otkako je postala predsjednica, kako je provela pet dana u New Yorku, što je sve radila, s kime se susrela, kako je na nju reagirala američka dijaspora te što im je ona konkretno poručila pročitajte u novoj Gloriji koja je na kisocima od 12. ožujka.

Linker
24. travanj 2024 14:21