Sipa/Cropix / SIPA
SRETNA OBITELJ

Jada Pinkett Smith: "Suprug" je preslaba riječ za ono što mi Will znači u životu

Jada Pinkett Smith (42) u novom broju magazina The Edit otvoreno govori o životu svoje obitelji pred očima javnosti te o kontroverznoj fotografiji kćeri Willow Smith (13), zbog koje su je posjetili i socijalni radnici.

Jada, ali i cijela obitelj Smith nedavno su bili izloženi velikom medijskom linču uslijed objave fotografije njene kćeri Willow koja je oskudno odjevena ležala u krevetu s glumcem Moisesom Ariasom (20).

– Nema smisla čistiti nešto što nije prljavo – izjavila je glumica i supruga slavnog glumca Willa Smitha (45) aludirajući pritom na besmislenost optužbi koje su snašle obitelj pa se dotakla i odnosa muškarca i žene u 21. stoljeću te prilika koje se pružaju ili uskraćuju mladim ženama.

– Iako se možda čini kako žene imaju neograničen broj prilika i kako su ravnopravne s muškarcima, ne mogu a da se ne pitam je li to uistinu tako i pod koju cijenu – rekla je Jada i zaključila kako se žene manje cijene.

Međutim, u posljednje vrijeme ne piše se samo o njezinoj djeci, nego i o odnosu koji ima sa suprugom.

– Veza između mene i supruga je jača nego ikad – izjavila je glumica o svom braku sa slavnim Willom te dodala kako kako ih novinski napisi često dobro nasmiju jer oni točno znaju kakva je njihova veza.

– Naziv “suprug” je preslaba riječ za ono što mi Will znači u životu – romantično je izjavila Jada.

Linker
19. travanj 2024 02:19