CMC FESTIVAL

Jacques Houdek: Obožavatelji su mi dali vjetar u leđa

Iako je CMC festival revijalnog karaktera, nagrada je ipak bilo. Nagradu publike osvojio je Jacques Houdek (30) pošto je njegova pjesma “Stotinama godina” dobila najviše glasova na internetskoj stranici magazina Gloria.

POSLUŠAJTE PJESME S CMC FESTIVALA

Koliko vam znači ova nagrada? – Mnogo, jer ona je dokaz da ovo što radim uistinu vrijedi. Obožavatelji su mi vratili uložen trud, dali mi vjetar u leđa, i pokazali mi u kojem smjeru trebam ići kad je riječ o glazbenom izričaju.

A jeste li razočarani što nisu glasovali za vas i kad ste se natjecali na izboru za hrvatskog predstavnika na Eurosongu? – Pomalo jesam. Mislim da bismo se mnogo bolje plasirali, no ne treba žaliti za “prolivenim mlijekom”.

Hoćete li se, kao “vječno drugi”, ponovno prijavljivati na Dori? – Ako izbor bude po istom sistemu kao ovogodišnja Dora – ne.

Kakvi su vam planovi za ovo ljeto? – Radni. Iako, za razliku od svojih kolega, više radim zimi nego ljeti, ove godine se nekako potrefilo da imam puno gaža diljem obale i to me uistinu veseli.

Znaci li to da se nećete odmarati s obitelji? – Nemam pojma. Probat ću naći barem nekoliko slobodnih dana kako bih se i njima posvetio, no zasad ne znam ni kad ni gdje ćemo ljetovati. No, supruga ima razumijevanja, a i nastoji doći na moje nastupe pa me tako bodrila i na ovogodišnjem CMC-u.

Damir Leljak

Linker
20. travanj 2024 14:38