DORA 2011

Jacques Houdek i Mirko Švenda Žiga u polufinalu

U polufinalnu emisiju ‘Idemo na Eurosong’ direktno su se plasirali Jacques Houdek i Mirko Švenda Žiga, dok će se treća sudionica birati između Darije Kinzer i Katice Marinović. Kandidate je pozdravila Severina Vučković, a uspješan nastup poželjeli su im članovi sinoćnjeg žirija – Danijela Martinović, Ivanka Boljkovac i Miran Hadži Veljković.

– Sviđa mi se ovaj novi koncep­t koji daje priliku mladim pjevačima da pokažu svoje talente publici, nadam se da nemaju tremu, a onome tko ode u Njemačku poručujem samo jedno – neka bude svoj – izjavila je splitska pjevačica a uspješan nastup poželjeli su im članovi sinoćnjeg žirija – Danijela Martinović, Ivanka Boljkovac i Miran Hadži Veljković.

– Trebamo poslati kvalitetnog izvođača ili izvođačicu i naravno dobru pjesmu. To je uvijek pola-pola, izjavila je pjevačica Danijela. Dodala je i kako pozdravlja novi koncept Dore koji daje šansu mladim pjevačima. Operna pjevačica Ivanka Boljkovac nada se da će pobjednik Dore biti „pjevač odnosno pjevačica od formata“ a za to je neophodan dobar i muzikalan glas, ali i – stav.

– Bitno je da svoju pjesmu dobro i samouvjereno otpjeva od početka do kraja, dobro je što ima toliko mladih kojima sigurno nije svejedno uoči svakog nastupa ali s druge strane, to im je sjajna odskočna daska za nastavak karijere. Mislim da su svi preostali kandidati jako talentirani, ocijenila je Ivanka Boljkovac. Svima njima poručuje neka se nastave baviti glazbom bez obzira otišli na Eurosong ili ne.

Linker
20. travanj 2024 02:56