Screenshot
VRAĆA SE

Jacques Houdek: Estradna pauza bio je moj period odrastanja

– Napunio sam baterije, vraćam se jači nego ikad, ali na svu sreću kilaža je ostala ista – našalio se odmah Jacques Houdek u eteru Narodnog radija na kojem je gostovao nakon dvogodišnjeg izbivanja sa scene.

U Glazbenom showu Dalibora Petka otkrio je zašto ga nije bilo.

– Imao sam potrebe za mirom i životom. Nisam imao plan koliko ću izbivati sa scene, potrajalo je više od dvije godine, ali nema veze, uživao sam – rekao je Jacques dodavši kako je u tom razdoblju uživao u svojoj obitelji.

– Dobio sam sina Davida, koji sad ima godinu i 7 mjeseci, i to je u tom periodu bilo najljepše što nam se dogodilo. Imamo prekrasnu kćer Sofiju koja ide u treći razred, a sada je upisala i glazbenu školu. Super se slažu, ona je velika seka ispričao je pjevač te nastavio:

Čini mi se da sam imao dobru priliku sagledati svojh desetak godina karijere i uvidjeti koje su bile dobre stvari, a koje greške. Bio je to moj period odrastanja kaže Jacques koji se na scenu vraća kao jedan od mentora hrvatske inačice showa Voice.

Svidio mi se show jer se bavi istim vrijednostima na kojima i ja temeljim svoju karijeru, a to je glas i taj božji dar koji mi je dan rekao je pjevač.

Popularni pjevač okušao se i kao novinar portala u kojem je na neviđeno morao spremiti pitanja za jednu svoju kolegicu. Dočekala ga je Indira Levak, a njih dvoje priredili su pravi show u eteru.

Poslušajte!

Linker
15. travanj 2024 00:04