Splash / Sharpshooter Images / Splash
LJUBAVNI TROKUT

J. Theroux o svojoj zaručnici Jennifer Aniston: Ona je holivudsko plemstvo

Iako su mediji jedno vrijeme nagađali kako Jennifer Aniston (45) i Justin Theroux (42) više nisu zajedno, par je svojim nedavnim zajedničkim pojavljivanjem to demantirao.

Međutim, ako bi između njih dvoje postojale neke napetosti ili problemi, oni bi zasigurno bili vezani za Jenniferino prijateljstvo s komičarkom i voditeljicom Chelseom Handler (39).

Theroux, prema izjavi izvora bliskog paru, ne može podnijeti Chelseu jer smatra kako negativno utječe na njegovu zaručnicu i potiče ju na raskalašeno ponašanje, izlaske i alkohol.

Poznato je da Chelsea voli uživati u zabavama i alkoholu, čak je napisala i knjigu o tome, tako da se svi slažu kako su Therouxovi strahovi opravdani.

– Smatra ju bezobraznom i odvratnom – izjavio je izvor za magazin Star te dodao kako Chelsea iskorištava američku miljenicu Jennifer.

– Jennifer je praktički holivudsko plemstvo, a Chelsea ju samo iskorištava za svoju slavu – prepričao je Therouxovo mišljenje izvor.

Chelsea s druge strane nema problema s time što se ne sviđa zaručniku svoje najbolje prijateljice te je poznata po tome da voli razljutiti ostale zvijezde.

12 December 2013 - Hollywood, California - Chelsea Handler. amfAR The Foundation for AIDS 4th Annual Inspiration Gala at Milk Studios. Photo Credit: Kevan Brooks/AdMedia/ADMEDIA_adm_AmFarGala_KB_078/Credit:Kevan Brooks/AdMedia/SIPA/1312131912
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
28. travanj 2024 10:43