JLP
KRATKI FITILJ

IZGUBILI ŽIVCE Slavni koji su napali paparazze

Bogati i slavni često su na meti paparazza, koji su u nekim slučajevima i zaslužni za njihovu poplurnost, no oni na njihovu prisutnost ne gledaju baš blagonaklono i ponekad izgube živce na stalno škljocanje fotoaparata.

Britney Spears (33) 2007. godine kišobranom je izudarala automobil paparazza nakon što je izjurila iz kuće jer se posvađala s bivšim suprugom Kevinom Federlineom oko skrbništva nad djecom. Kada je vidjela da ju do benzinske crpke prati veliki broj fotografa, slavna pjevačica odlučila im je pokazati što misli o tome.

JLP

FOTO: JLP

Kristen Stewart (25) prije dvije godine jednom je paparazzu između ostalih uvreda poručila i da “ne zaslužuje disati isti zrak kao i ona”.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Alec Baldwin (57) poznat je po svojoj mržnji paparazza te se često sukobljavao s njima, a jedan od sukoba navodno je uključivao i rasizam te prijetnje smrću.

JLP

FOTO: JLP

Glumac Shia LaBeouf (29) više puni novinske stupce svojim problematičnim ponašanjem, no uspjesima na filmu. Zvijezda filma Transformeri 2010. godine je ugledao fotografa kako ga snima dok on pije kavu u kafiću, uzeo je svoje stvari, otrčao do fotografa i polijao ga vrućom kavom.

JLP

FOTO: JLP

Nakon što se na newyorškom aerodromu potukao s paparazzom, Woody Harrelson (54) dao je poprilično zanimljivo objašnjenje događaja.

– Baš sam završio sa snimanjem filma Zombieland u kojem su me stalno napadali zombiji. Nakon toga sam s kćeri doletio u New York, još poprilično uživljen u lik iz filma, i paparazzo me prestrašio te sam mislio da se radi o zombiju – izjavio je nakon napada slavni glumac.

ARHIVA GLORIA.HR

FOTO: Arhiva Gloria.hr

Nije nikakva tajna da je slavnog repera Kanyea Westa (38) vrlo lako iziritirati, a paparazzi su u više navrata imali priliku svjedočiti tome. Paparazzi su od njega doživjeli sve – od pokazivanja srednjeg prsta do fizičkih napada, a reper je nedavno zatražio da mu se nikada ne obraćaju.

Kim Kardashian and Kanye West dine with Anna Wintour and Harvey Weinstein at The Waverly Inn on Tuesday, March 25, 2014 X17online.com
JLP / T/X17online.com

FOTO: JLP

Svađe s paparazzijima nistu strane ni Justinu Bieberu (21), koji im je prijetio, ukrao opremu, a optužen je i da je jednog udario svojim Ferrarijem.

JLP

FOTO: JLP

Naomi Campbell optužena je zbog napada na paparazzija na odmoru u Italiji 2009. kada mu je torbicom ozlijedila oko.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Sean Penn iste je godine napao fotografa Jordana Dawesa u Los Angelesu i nasred ulice ga udarao nogom. Poznati glumac zbog napada morao je odraditi 300 sati društveno korisnog rada te je dobio 36 mjeseci uvjetno.

JLP

FOTO: JLP

Linker
15. travanj 2024 19:05