PRED OGLEDALOM

Ivona Kundert: Obožavam ples u štiklama

Nakon ‘samozatajnih’ dramskih uloga glumica Ivona Kundert (25) zablistala je u roli egzotične ljepotice na TV ekranima. U seriji ‘Larin izbor’ tumači, naime, lik Aishe koja je, poput Ivone u stvarnom životu, posebno osjetljiva na njegu kose. Bez obzira na cjelodnevna snimanja, vrijedna Osječanka nedavno je upisala i master studij glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Uz sve to ne propušta ni svoj omiljeni ritual – jednom tjedno ode na manikuru.

Ja sam za ples! Kao dijete sam pohađala satove baleta, kao tinejdžerica plesala latinoameričke plesove, a sad želim naučiti plesati tango. Čak bih željela raditi predstavu s tom temom. Ples je nešto što me emotivno ispunjava. I, naravno, daje sjajne rezultate kao oblik tjelovježbe. Posebice ako se pleše u štiklama, koje obožavam. Što reći, prvi sam glumački honorar upravo potrošila u dućanu cipela.

U potrazi za savršenim parfemom Prvi parfem dobila sam na dar od bake za 14. rođendan. Bio je to i njezin omiljeni miris – Nina Ricci L’Air du Temps. Koristila sam ga sve dok nije izašao Chanel Coco Mademoiselle. Ja sam pronašla njega, ali i on mene – bila je to ljubav na prvi ‘njuh’.

Poljupci u boji Usne njegujem Labellom Classic Care. Sjajila ne volim, ali zato obožavam ruževe u nijansi višnje. Za dnevnu šminku ponekad iskoristim onaj stari trik s Labellom i olovkom puderaste nijanse. Uz tako decentno našminkane usnice obavezno obraze zacrvenim Chanelovim rumenilom Joues Contraste.

Masaže su nešto bez čega bi svijet bio puno tužnije mjesto. A volim i manikuru. Na pozornici ne mogu uvijek imati lak u boji pa uglavnom nosim bezbojni. Međutim, najženstvenija i najljepša boja laka za nokte mi je žarkocrvena – ona iz bočice O.P.I.

Kistesurfing Prošloga sam ljeta na ušću Neretve isprobala kitesurfing koji me je potpuno opčinio. Ne mogu dočekati ljeto da opet upravljam zmajem kao jedrom i da jurim po vodenoj površini. Nije lako, ali diže adrenalin.

Kosa je moja slaba točka. Mazim je i pazim L’Occitane šamponima i regeneratorima te redovito idem na šišanje vrhova. Nedavno sam otkrila i čari arganovog ulja.

Iva Todorić Foto: Ivan Posavec

Linker
27. travanj 2024 04:19