Ivo Gamulin Gianni: Gledao sam smrti u oči

– Tek kad se suoči sa smrću, čovjek shvati da treba uživati u svakom trenutku života. Treba se okrenuti sebi, više si ugoditi, a manje trčati za obavezama. Na kraju shvatiš da se bez svakoga može i da je važnije imati mir i unutarnje zadovoljstvo jer svi tvoji planovi mogu biti zbrisani u jednoj sekundi. Danas sam sretan što sam živ, što se dobro oporavljam te što ću 9. kolovoza u Opatiji ipak za­­­početi planiranu turneju s pjevačkom divom Pas­­torom Soler, španjolskom Celine Dion – kaže zag­­rebački pjevač Ivo Gamulin Gianni (42), koji je 13. lipnja doživio tešku prometnu nesreću i “zaradio” potres mozga, lom četvrtog rebra te višestruki prijelom desne lopatice.

Posljednja dva tjedna svakodnevno je na rehabilitaciji u zagrebačkoj Poliklinici Akromion, gdje vježba mišiće desne ruke, koji su atrofirali zbog dugotrajne imobilizacije. Za potpuni oporavak trebat će dva mjeseca, a liječnici zasad procjenjuju da neće imati većih posljedica.

Pročitali ste skraćeni tekst o Ivi Gamulinu Gianniju. Cijeli intervju potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 969). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
08. travanj 2024 16:14