SVADBA IZ SNOVA

Ivica Pucar i Nikolina Krajina: Vjenčanje u raskošnoj režiji

Na dan kada se prema predviđanjima drevnih Maja trebao desiti smak svijeta, 37-godišnji glumac Ivica Pucar počeo je novi život. Član varaždinskog HNK, poznat i po ulozi u serijalima “Obični ljudi”, “Zakon ljubavi” te “Ponos Ratkajevih”, oženio se deset godina mlađom Nikolinom Krajinom, profesoricom latinskog i informatologije iz Zagreba.

Vjenčanje je održano u bazilici Srca Isusova u Zagrebu, u čijem akademskom zboru Palma mladenci pjevaju, a obred su vodila čak trojica svećenika – Marijan Steiner, Danijel Korac i Mika Martinjak.

Foto: Vedran Peteh

Svadbeno ruho povjerili su domaćim snagama – vjenčanicu je dizajnirao Boris Pavlin, a odijelo za mladoženju šivano je po mjeri u varaždinskom Varteksu, dok je prstenje od bijelog zlata kupljeno u Zaksu. Slavlje za 160 uzvanika, među kojima su bili Pucarovi kolege Leona Paraminski, Helena Minić, Hrvoje Klobučar, Nataša Dangubić, Žarko Potočnjak, Ozren Opačić te HTV-ova urednica Tamara Peras, priređeno je u hotelu Antunović, gdje su mladenci uz pjesmu “Por una Cabeza” iz filma “Miris žene” otplesali argentinski tango.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćeni tekst. U tiskanom izdanju Glorije (br. 938) pročitajte ostale detalje vjenčanja te ljubavnu priču Ivice Pucara i Nikoline Krajine ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
10. travanj 2024 03:50