OPET LJUBI

Ivano Balić u vezi s odbojkašicom Mirelom Delić

Najpoznatiji hrvatski rukometaš Ivano Balić opet je zaljubljen. Atraktivni sportaš priznao je za tjednik Extra da je u vezi s 29-godišnjom odbojkašicom Mirelom Delić. Hrvatska reprezentativka trenutačno igra za klub Rabit iz Bakua, glavnog grada Azerbejdžana.

– Da, u vezi sam i sretan sam – kazao je Ivano Balić, koji se od bivše supruge Ivane razveo 2006. godine, a u propalom braku dobio je sina Dina. Nakon razvoda jedinu ozbiljniju vezu, za koju je javnost saznala, imao je sa Zagrepčankom Mašom Pavleković.

U novogodišnjem intervju za Gloriju, Ivano Balić je otkrio što mu je najvažnije u privatnom životu:

– Vrijeme provedeno s mojim sinom. Dino ide u četvrti razred, trenira košarku i, poput mene kad sam bio mali, voli sport. Živi s mamom, no kad god možemo, odlazimo na sportska događanja koja ga zanimaju. Ako mu zapne zadaća, nastojim se i ja vratiti u školske dane, što nakon dvadeset godina zna biti jako teško. Čini mi se da djeca danas imaju puno više zadaća i da je gradivo teže nego kad sam ja bio učenik. Dakako, važan mi je njegov uspjeh, no najsretniji sam što mi je dijete zdravo – kazao je Ivano Balić za Gloriju.

Originalni tekst pročitajte ovdje.

Linker
19. travanj 2024 13:37