PRED OGLEDALOM

Ivana Tomić: Ne volim svoja velika stopala

Premda su u središtu njezina profesionalnog interesa izlasci i društveni događaji – koji su tema priloga emisije Koktel, što je vodi na Domi TV – Ivana To­­mić priznaje da je ipak najsretnija doma. Pogotovo otkako je prije četiri mjeseca postala majka dječačića Luke. No, iako je majčinstvo trenutačno najviše zaokuplja, 27-godišnja voditeljica svjesna je da zbog prirode svog posla ne smi­je zapostaviti ni tretmane kojima će održavati bes­­pri­­­jekoran izgled. A prva stvar koju će učiniti jest odlazak na neki anticelulitni program – zbog kilograma nakupljenih u trudnoći.

Kao mlada mama i zaposlena žena, koliko vremena imate samo za sebe? – To je vrijeme kad moj sin spava. A i tada sve postupke uljepšavanja obavljam u kućnoj radinosti – čak i depilaciju. Nisam sretna zbog toga, jer sam “osuđena” na britvicu koja nije preporučljiva za moje guste i oštre dlačice, ali to je trenutačno najpraktičniji i najbrži način.

Koristite li noćnu njegu? – Smatram da kožu noću treba pustiti da se odmori i regenerira sama, neopterećena kremama.

Posegnete li katkad za baby kozmetikom? – Volim baby ulja i kupke, no kako Luki kupujem sku­­­pu Mustela kozmetiku, ne želim te dragocjene kapi trošiti na sebe. Meni su super Hipp ulja, koja nisu tako skupa, a odgovaraju mojoj isušenoj koži.

Koliko vam je važan puder za lice? – Kad ih i koristim, a to je rijetko, to su kremasti puderi koji prekrivaju proširene pore na t-zoni, poput Sensai Kanebo Total Finish. Njegova tekstura se savršeno raspoređuje po koži pa lice ne izgleda poput maske – što mi je osnovna zamjerka tekućim puderima.

Koje su vam omiljene boje sjenila? – Zemljane nijanse jer djeluju najprirodnije uz moje smeđe oči.

A najdraži parfem? – S obzirom da još dojim, izbjegavam parfeme i u zadnje vrijeme uglavnom mirišem po baby kremama i losionima. Inače, volim Chanel Chance i Jill Sander Sun, no sad su “na čekanju”.

Što najviše volite na sebi? – Kažu da imam pravilne crte lica i uzak struk.

A što ne volite? – Gležnjeve i velika stopala.

Imate li neki svoj beauty trik? – Malo ružičastog rumenila i isfenirana kosa nakon neprospavane noći čine čuda.

Matea Roščić

Linker
27. travanj 2024 14:26