PREZAPOSLENA

Ivana Radovniković: Da stignem, rado bih se udala

Pjevačica Ivana Radovniković (27) odlučila je publici pokazati kako radi na albumu i održala manji koncert u intimnoj atmosferi na kojem je predstavila svoju novu pjesmu, nastalu u suradnji s diskografskom kućom Dallas Records, s kojom je nedavno potpisala ugovor.

– Ono što je presudilo da potpišem za Dallas je što znam koliko se trude oko mladih izvođača. Kad vidite neke starije kolege na estradi, kojima se ja divim i uz čije pjesme sam odrasla, shvatite kako je teško probiti se, bez obzira na pomoć medija i bilo šta drugo – objasnila je Ivana svoju odluku, a otkrila je i kako bi s dugogodišnjim dečkom Stjepanom Markovićem rado “potpisala ugovor”.

– Mislim da je naša veza ono pravo. To je to! Dugo smo zajedno i da stignem, možda bih se i angažirala oko vjenčanja, ali jednostavno nemam vremena za sva ta planiranja i organizacije. Ali jednom kada se i to dogodi, bit će intimno, malo, u bliskom krugu prijatelja, bez neke velike pompe. Općenito ne volim neke velike drame i sapunice u odnosima pa ne bih ni od toga pravila veliki događaj – ispričala je Radovniković koja se prisjetila i svojih početaka.

Foto: Maja Jurović

– Meni je emisija za talente bila odličan početak s obzirom da nisam dijete bogatih roditelja i stričeva. Sumnjam da bih dobila bolju priliku da pokažem što mogu i što znam. To mi je bio odličan potez iako se zapravo i nisam željela prijaviti, nisam znala što očekivati. Danas je mladim izvođačima s jedne strane puno lakše jer preko interneta mogu naučiti pjevati, svirati, a prije se sve to moralo platiti. S druge strane im je teže jer je velika konkurencija – zaključila je Ivana, sretna što je svoju šansu dobro iskoristila.

Linker
25. travanj 2024 22:47