DESET MODNIH GODINA

Ivana Kovač: Udat ću se u haljini Hippy Garden

Modna kuća Hippy Garden dizajnerice Đurđice Vorkapić svojom je slavljeničkom revijom, u povodu desete godine posojanja, otvorila ovogodišnji Nivea Cro A Porter , koji se do nedjelje održava u šoping centru Westgate. Nova kolekcija puna je onoga po čemu je Hippy Garden prepoznatljiv, a to su kreacije koje su istodobno vrlo ženstvene i vrlo seksipilne, a zbog toga su i omiljene kod domaćih estradni zvijezda, glumica, manekenki…

Jedna od najvjernijih obožavateljica kreacija kuće Hippy Garden, Ivana Kovač , na reviju je došla odjevena, naravno, u – Hippy Garden.

– Kad se budem udavala vjenčanicu će mi sigurno kreirati Đurđica Vorkapić – rekla je Ivana, koja je reviju pratila u društvu potencijalnog ženika, svog dečka Elvira Hasanhodžića.

Pjevačica Anđa Marić i glumica Barbara Vicković na reviju su došla bez muške pratnje, no u kreacijama Hippy Gardena uživao je još jedan par koji intenzivno razmišlja o vjenčanju – pjevačica Danijela Pintarić , koja je s diplomatom Jerkom Ljubičićem u vezi sedam mjeseci.

Linker
24. travanj 2024 20:28