NE, HVALA

Ivana Kovač odbila Mamićevu ponudu da Miši kupi stan

– Ovo mi je prvi glas! Hvala gospodinu Mamiću na ponudi, ali za to nema potrebe. Ako će Mišo jednog dana i otići živjeti u Šibenik sam će kupiti stan. Trenutno zbog svojega zdravstvenog stanja ne može ni razmišljati o odlasku u Šibenik, u Zagrebu su mu svi liječnici, a njegovo je zdravlje prioritet – za Slobodnu Dalmaciju komentirala je Ivana Kovač (33), kći popularnog pjevača, izjavu prvog čovjeka Dinama Zdravka Mamića, koji je legendarnom Dalmatincu i ‘hajdukovcu’ odlučio kupiti stan u Šibeniku.

– Osobno ću iz svoje i obiteljske ušteđevine Miši Kovaču kupiti nekretninu u Šibeniku! Ovim putem pozivam sve koji u Šibeniku uz more imaju nekretninu da mi se jave kako bi Mišo mogao uživati u šetnjama uz more. Ako ne bude takve nekretnine na prodaji, onda ću tražiti dvosobni stan u jezgri grada – poručio je Zdravko Mamić na jučerašnjoj press konferenciji u Maksimiru dodajući kako od svojega poteza ne želi raditi nikakvu predstavu jer je legendarni pjevač njegova ‘životna inspiracija i to je najmanje što obitelj Mamić može napraviti za njega’.

Ivana Kovač ipak nije htjela uzbuđivati svog 70-godišnjeg bolesnog oca ovakvim izjava, a izvršni dopredsjednik Dinama rekao je da će svoju odluku sam priopćit Mati Miši Kovaču, koji se nakon operacije srca oporavlja u Krapinskim toplicama.

Izvorni članak pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji

Linker
28. travanj 2024 22:28