POVRATAK

Ivana Kindl opet pjeva s Marijom Petrekovićem

Pjevačica Ivana Kindl održat će koncert u zagrebačkom klubu Sax! u srijedu, 12. listopada, što će ujedno biti i njezin povratak u taj popularni klub. Naime, kako sama priznaje, tamo je odradila svoje glazbene početke i dulje vrijeme je održavala redovite nastupe u klubu, pa će joj ovo biti emotivni povratak.

– U Sax!-u vas čeka jedan fini koncert. Uz moje autorske pjesme podsjetit ćemo ljude i na obrade, koje smo nekad svirali, tako da očekujte i izvedbe pjesama Adele, Ette James, Cee Loo Greena ili grupe Mando Diao – kazala je Ivana Kindl, koja će na koncertu pjevati i pjesme s posljednjeg albuma “Promjenjiva”.

Posebna poslastica za posjetitelje bit će gostovanje Marija Petrekovića , Ivaninog partnera iz showa “Zvijezde pjevaju”. A njima će se pridružiti i glumica Marija Borić, koju je pjevačica također upoznala u HTV-ovom showu.

– Moji su gosti inspirirani upravo ovim showom. S Marijom Borić izvest ću jednu lijepu obradu, a s Marijem Petrekovićem otpjevati naše nesuđeno finale. Izvest ćemo pjesmu koju smo trebali otpjevati u zadnjoj emisiji, a otkrit ću da se radi o “Use somebody”, grupe Kings of Leon – kazala je Ivana Kindl.

­­

Linker
25. travanj 2024 03:05