PRED OGLEDALOM

Ivana Kindl: Na mojem licu sve je minijaturno

Pjevačica moćnog glasa, dobitnica Porina za najbolju vokalnu izvedbu i dvostruka pobjednica showa “Zvijezde pjevaju”, priznaje da bi zimu najradije prespavala. Srećom, Ivana Kindl (34) voli žarke boje, koje joj pomažu da prebrodi tmurne dane, a povremene intervencije u izgledu također djeluju osvježavajuće. Uoči objavljivanja novog singla pod nazivom “Zamisli”, Ivana je nakovrčala kosu, a zahvaljujući novoj frizuri djeluje mladenački i ležerno.

NJEŽNA NJEGA Obavezno je skidanje šminke prije spavanja ma kako umorna bila, temeljito čišćenje lica i dobra hidratantna krema. Šminku s lica prvo skidam vlažnim maramicama, zatim umivam lice Niveinim mousseom ili pilingom, a na kraju stavljam kremu Vichy Ikealia, koja je super za moju kožu.

NE MOGU BEZ… Labella koji koristim od djetinjstva. To je jedan od rijetkih kozmetičkih proizvoda uz koji sam baš vezana.

MOJE BOJE Na mojem je licu sve minijaturno, pa ako ne želim biti neupadljiva, moram se našminkati. Uvijek sam našminkana, a za nastupe, naravno, koristim intenzivnije boje nego inače. Gotovo zaštitni znak postao mi je crveni ruž, obožavam sve njegove nijanse, a nekad stavim čak i tamnoljubičasti. I oči moram jače istaknuti, i stoga je eyeliner obavezan!

STIL Od prvog dana na sceni bila sam svjesna koliko je stil važan, i stoga sam sve sugestije koje se odnose na izgled prepustila profesionalcima – dizajneru Robertu Severu, koji me stilizirao, i Saši Jokoviću koji me prije 11 godina šminkao za prvo profesionalno snimanje. Nekad sam se odijevala dječački, a sada su moj izbor haljine svih boja i krojeva. Inspirira me londonska ulična, pomalo alternativna moda, a privlačni su mi i retrokomadi.

MIRISI Oduvijek volim puderasto slatkaste i osvježavajuće parfeme. Trenutačno koristim Paco Rabanne Black XS, a ovo ljeto sam otkrila i Prada Candy koji mi je neodoljiv.

Linker
19. travanj 2024 08:27