Screenshot YouTube
ZANIMLJIVA SURADNJA

Ivana Kindl, Luka Nižetić i Petra Dugandžić snimili spot unazad

Režije novog spota Ivane Kindl uhvatio se pjevač Luka Nižetić i u suradnji s glumicom Petrom Dugadžić snimio neobičan spot koji prati Ivanininu novu pjesmu Želim više.

Nisam previše razmišljao o scenariju, jednostavno sam preslušavajući pjesmu došao na ideju kako bi bilo super da je snimimo u jednom kadru, ali unatrag – rekao je Luka Nižetić, koji priznaje da se režije video spotova prima isključivo za one pjesme koje ga na prvu osvoje.

Ivana Kindl rekla je kako joj je iznimno drago zbog suradnje s dugogodišnjim prijateljem koji je došao na ideju da snime pomalo pomaknut spot u jednom kadru:

– Lukine fotografske radove pratim neko vrijeme, volim njegovu svestranu umjetničku prirodu i s punim povjerenjem sam mu se prepustila – ispričala je Ivana i dodala kako su glavnu ulogu u videu prepustili sjajnoj glumici Petri Dugandžić koja je odmah pristala na suradnju.

– Trebala nam je talentirana glumica koja će biti sposobna pjevati tekst pjesme “naopako” i sav taj talent emocija, ekspresivnosti i izgovora našli smo u Petri Dugandžić – nadovezuje se Luka koji kaže i da je Ivana Bilandžija Billy, koja je napravila pravu art masku, još više pridonijela zanimljivosti samog kadra.

Ivana i Luka jednoglasno zaključju da bez Petre Dugandžić ovaj spot ne bi mogli ni snimati, dok se ona bez previše premišljanja odmah prihvatila izazova i sve odradila na visoko profesionalnom nivou, kao da se radilo o nekoj velikoj filmskoj ulozi:

– Ivanin poziv za suradnju na spotu pjesme Želim više osobito me obradovao jer me pjesma “kupila” na prvo slušanje, a Ivaninu glazbu slušam i volim godinama. Očekivala sam isključivo uživanciju, no nakon našeg prvog sastanka s Lukom otvorio se i izazov. Izgovarati tekst unazad, skidati šminku paralelno pazeći na točan tajming, a u svemu tome zadržati emociju koju pjesmom želimo prenijeti i nije zadatak s kojim se svakodnevno susrećem – objasnila je glumica, ali i zaključila kako je u svemu ipak uživala uz mininum stresa.

– Svi smo veliki profesionalci i disali smo kao jedno tijekom tih nekoliko minuta jednog jedinog pokušaja, u kojem smo i uspjeli snimiti ovaj poseban spot – rekla je Petra.

Pogledajte spot!

Linker
19. travanj 2024 17:44