Ivan Jakovčić - zaljubljeni župan

Najutjecajniji istarski političar, koji pretendira na mjesto u Europskom parlamentu, više ne krije da je u njegov život ušla nova žena – na otvorenje izložbe Picassovih djela u zagrebačkim Klo­­­vi­ćevim dvorima istarski župan Ivan Jakovčić (55) došao je pod ru­­­ku s Du­­bravkom Svetličić, 48-go­­dišnjom ravnateljicom Pučkog otvorenog učilišta u Rovinju.

A zajedno su proveli i uskrsne blagdane, prošetavši po zadarskoj Ka­­le­largi i šibenskoj Poljani. Ta dva javna izlaska bila su jasan znak da je i službeno u život Ivana Ja­­kov­či­ća, kojeg u Istri odmila zovu Nino, nakon razvoda od supruge Marije Hrvatin ušla nova žena. – Istina je, Nino i ja smo u vezi i već neko vrijeme živimo zajedno – otkrila je za Gloriju Dubravka Svetličić, koja s istarskim političarem živi u novijem dijelu Rovinja.

Kruno Petrinović

Pročitali ste skraćeni tekst – sve o novoj ljubavi istarskog župana potražite u novom broju Glorije (br.952), koji je na kioscima od 4. travnja. Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
04. svibanj 2024 10:27