IZA KULISA

Ivan Herceg vatreno navijao za Anu Vilenicu

Pobjedom glumice Ane Vilenice i njezinog pjevačkog partnera Jacquesa Houdeka završila je četvrta sezona HTV-ovog glazbenog showa Zvijezde pjevaju , no zabava je počela tek kada su se kamere ugasile.

– Bili smo u jednom kafiću i ostala sam do pola šest, što je i karakteristično za mene. Uvijek posljednja napustim mjesto na kojem se dobro zabavljam – uz osmijeh je glumica za Jutarnji list otkrila kako je proslavila pobjedu, a slavlje je nastavila i u nedjelju poslijepodne s prijateljima na roštilju.

Nema sumnje da je Vilenica uz pjevačke mogućnosti u showu dobivala naklonost gledatelja i zahvaljujući ulozi u popularnoj sapunici “Dolina sunca”. Pokoji telefonski glas vjerojatno su joj udijelile i kolege iz sapunice, a dosta njih ju je došlo i bodriti u HTV-ovom studiju. Među njezinim najvatrenijim navijačima bio je tako i glumac Ivan Herceg , koji joj je veselo čestitao na pobjedi.

– Priznajem da nisam prevladala strah od nastupa. Mislila sam da će mi potkraj showa biti lakše, no izgleda da bi trebalo još mnogo vremena da se potpuno opustim. Koliko god sam se htjela zabavljati, tijelo mi to nije dopuštalo – iskrena je Ana, kojoj je posebno zadovoljstvo bilo to što se u finalnoj večeri “borila” upravo s Tamarom Loos jer se, kako kaže, od početka emisije s njom najbolje slagala.

Njezina konkurentica, 24-godišnja televizijska i radijska voditeljica, u studiju je, pak, imala bučnu potporu svojih roditelja – oca Darka i majke Ivanke. Zbog oca je i privatizirala na par sekundi eter, čestitavši mu rođendan, ali, kako je sama rekla, bez odavanja koji je po redu.

– Iako je s Toljom izuzetno ugodno raditi, na početku sam osjećala strah što uopće pjevam, a kamoli da pjevam pred profesionalcem kao što je Marko i zato sam se zacrvenjela. Kasnije sam skužila da je to posao kao i svaki drugi – ispričala je Loos za Jutarnji list, ujedno demantiravši glasine da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva.

– Ma, Tolja je prekrasan i za njega sam uvijek puna superlativa, no volim ga kao brata i jednom kada sam mu to kazala, poludio je! On je savršeni “mali paketić”, ima sve što treba imati jedan mladi muškarac i preporučila bih ga svakoj curi – pojasnila je Tamara, koja je već tri godine u vezi sa svojim dečkom Matijom.

Linker
18. travanj 2024 03:30