DOBRA SVIRKA

Ivan Dečak: Publiku smo počastili sa 17 vrsta likera

Virovitička grupe Vatra, koja je nedavno izdala šesti album, ‘Ima li budnih’, krenula je na promotivnu turneju po Hrvatskoj. Polovinom prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture održali su koncert koji je za članove grupe – otkriva njihov pjevač i gitarist Ivan Dečak (31) – bio vrlo poseban.

Po čemu ćete pamtiti nastup u Zagrebu? – Po sjajnoj atmosferi na koncertu, kao i na tulumu nakon svirke u stanu Marija Petrekovića . Na koncertu su nam gostovali prijatelji Mile Kekin iz Hladnog piva, Ljubica Gurdulić iz Svadbasa, Aljoša Šerić iz bivšeg Ramireza te ženski zbor Ex Mozartine, a Radoslav Jovanov Gonzo snimio je spot za naš singl ‘Plima adrenalina’. Publika je uživala u dobroj glazbi, ali i u 17 vrsta likera kojima smo sve počastili.

Što slijedi u nastavku turneje? – Potkraj siječnja imat ćemo koncert u Beogradu, a u veljači slijede Dubrovnik, Split, Rijeka, Samobor i Čakovec.

Gdje ste dočekali Novu godinu? – Kompletna Vatra slavila je na tulumu u Zagrebu s prijateljima iz Hladnog piva i Ramireza. Naravno, sa mnom je išla i moja djevojka Nina Celio-Cega, PR menadžerica diskografske kuće Dallas Records. Budući da je naša klavijaturistica Irena njezina sestra, mogu slobodno reći da sve ostaje u obitelji.

Kristinka Šćavina

Linker
25. travanj 2024 13:04