PRED OGLEDALOM

Iva Šulentić: Novi izgled za ulazak u tridesete

Uvijek nasmiješena i dobre volje, Iva Šulentić , 29-godišnja voditeljica na radiopostaji Totalni FM i – odnedavno – emisije Dobro jutro, Hrvatska, više nema imidž vječne djevojčice. Jest da je ostala vrckasta i puna duha, no njezin novi, elegantniji i ženstveniji, izgled kojim je naglasila i promjenu u svojoj karijeri, kao i zreo način razmišljanja, pogotovo kad je njega kože tijela i lica u pitanju, dokazuju da je napokon odrasla i postala ozbiljna mlada žena.

Uskoro ulazite u tridesete: jeste li opterećeni godinama? – Nisam. Štoviše, kako godine prolaze, sve više volim svoje tijelo i sve se bolje u njemu osjećam. Jedina stvar na kojoj piše antiage u mojoj kupaonici je kremica za njegu područja oko očiju.

Dokle ste spremni ići kad su tretmani pomlađivanja u pitanju? – Ne daleko. Noževa i injekcija se užasavam pa ću nastojati živjeti kvalitetno: zdravo se hraniti, mnogo kretati, dovoljno spavati te koristiti prirodnu kozmetiku.

Foto: Petar Jurica

Kako podnosite ljetne vrućine? – Ljeto je moje godišnje doba i ne pada mi na pamet žaliti se na vrućine. Lepršava haljina, japanke, šešir, boca vode i termalna voda u spreju – i ja sretna!

Kako izgleda vaš ljetni make-up? – Ne izgleda! Doista, ni inače ne volim mnogo šminke na licu pa ljeti eventualno nanesem rumenilo ili korektor. U posebnim prigodama tu su još i maskara te kremasto sjenilo ili ruž jarke boje. Kao podloga u obzir dolazi samo tonirana krema.

Kakve kreme za lice koristite? – Nemasne, one koje se lako razmazuju i koje mi odmah navlaže kožu. Uglavnom su to hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom, Shiseidove ili iz organskih linija.

Njegujte li kosu standardnim preparatima ili onima iz sunčanih linija? – Moja frizerka Martina iz salona Allure mi je preporučila proizvode Methode Soleil, tvrtke La Biosthetique. Riječ je o šamponima, regeneratorima i uljima za kosu koji ispiru sol te imaju UV zaštitu.

Imate li omiljeni ljetni miris? – More, sol i morsko bilje. To je to.

Damir Leljak

Linker
19. travanj 2024 02:51