LJUBAVNI KRAH

Iva Majoli već je promijenila brave na ulaznim vratima

Bračni krahovi, čini se, suđeni su obitelji Majoli. Na kraju nesretnog niza – koji su potkraj devedesetih započeli roditelji Stanko i Dragica, nastavila njihova starija kći Nina, a sin Dado Majoli razvodio se čak dvaput – danas je i Iva Majoli . Zagrebačka tenisačica, 34-godišnja izbornica Fed Cup ženske reprezentacije, nakon pet godina turbulentnog braka s menadžerom Stipom Marićem (31) krenula je svojim putem.

– Da, istina je, Stipe i ja više ne živimo zajedno – kratko je izjavila Iva Majoli, koju su neugodna pitanja o bračnom krahu dočekala na povratku iz Izraela, gdje se s našim tenisačicama izborila za ostanak u Fed Cupu. Prije toga bila je u Australiji, gdje je i sama sudjelovala na seniorskom turniru.

Kraj braka Ive Majoli?

Kako tvrde prijatelji para, ovaj put je na prekidu inzistirala Iva. Navodno je svog supruga prije mjesec dana, uoči odlaska u Australiju, zamolila da se iseli iz stana. A da je čvrsta u svojoj odluci, pokazala je time što je na ulaznim vratima stana promijenila brave.

Ines Stipetić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o kraju braka Ive Majoli pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 892) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
15. travanj 2024 07:47