EKSKLUZIVNO

Iva Majoli: Nije mi jasno zašto to Stipe radi

Zagrebačka tenisačica Iva Majoli , 34-godišnja izbornica Fed Cup ženske reprezentacije, nakon pet godina turbulentnog braka s menadžerom Stipom Marićem (31) krenula je svojim putem. No, unatoč njezinoj želji da kraj 5-godišnjeg braka prođe što mirnije te da tako zaštite svoju kćer Miju (5), ružne su priče ipak procurile u medije .

Međusobne optužbe za rastrošnost, prevaru i prijetnje nasiljem pretvaraju njihovu priču u neugodnu brakorazvodnu borbu, o kojoj vjerojatno nisu ni mogli sanjati kada su se vjenčali 9. rujna 2006. u zagrebačkoj Crkvi svetog Marka.

Stipe Marić: Shvatio sam da sam bio budala

U novom broju tjednika Gloria, Iva Majoli je otvoreno odgovorila na sva pitanja koja je postavio novinar Nevio Pintar te tako i progovorila:

O OPTUŽBI DA NASILJEM PRIJETI MUŽU – Ako se itko mogao bojati u toj vezi, onda sam to bila ja. Mislim da nije vrijedan niti jedne moje riječi. Nije mi jasno zašto to radi, pogotovo zato što imamo malo dijete. Iako stalno govori da mu je stalo do tog djeteta, ne viđa ga, ne zato što ne može doći do njega, nego valjda zbog toga što ga nema potrebu viđati.

O SVOJOJ FINANCIJSKOJ SITUACIJI – Nedavno sam se vratila s teniskih ekshibicija u Australiji i Izraelu, uskoro idem u Ameriku i na Roland Garros, pa je lako vidjeti koliko zarađujem na tim ekshibicijama. Imam domaćicu, živim u stanu od 175 kvadrata na Trgu bana Jelačića i mislim da baš ne nosim gaće na štapu.

O SUPRUGOVOJ FINANCIJSKOJ POMOĆI – Neka on pokaže odreske svojih plaća, pa da onda razgovaramo o tome.

O ODNOSU S PODUZETNIKOM DENISOM POPOVIĆEM – Viđamo se od početka veljače. Postoje obostrane simpatije, družimo se i mislim da je to početak jednog prijateljstva, a vidjet ćemo što će ispasti. S obzirom na sve što se dešava oko nas, pod jako velikim smo pritiskom i pred nama je veliki test.

Cijeli intervju u kojem Iva Majoli otvoreno progovara o svim detaljima razvoda braka sa Stipom Marićem pročitajte u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 897) ili se pretplatite na PDF izdanje .

Linker
20. travanj 2024 11:31