POSAO I LJUBAV

Iva i Luka prvi put zajedno na filmu

Popularni par – voditeljica Iva Šulentić i pjevač Luka Nižetić počeli su svoju prvu suradnju na filmu – sinkronizaciju animiranog filma Alpha i Omega 3D u kojoj posuđuju glasove glavnim likovima, vučici Kati i vuku Luki.

Riječ je o animiranoj avanturi snimanoj u 3D tehnologiji, koja prati sudbinu dvoje mladih vukova. Kata je dominantna i poduzetna vučica, dok vuk Luka više živi za trenutak. Zbližit će se unatoč svojim razlikama kad ih zarobe čuvari parka i odvedu u daleku i opasnu zemlju pravih lovaca..

– Vučica Kata mi se jako sviđa, onako jaka i samostalna, spremna čak i na dogovorenu udaju kako bi učinila najbolje za svoj čopor. Srećom od tog dogovora neće biti ništa jer prava ljubav, baš kao u svakom dobrom filmu, na kraju pobjeđuje – komentirala je Iva Šulentić.

Luki i Ivi ć je ovo prva zajednička suradnja na filmu, a Luki i prvo iskustvo u sinkronizaciji. Nama su otkrili kako je došlo do suradnje i dojmove sa samog početka snimanja.

– Sinkronizacije animiranih filmova su u zadnjih par godina stvarno odlične i od tuda u meni želja da se okušam i na tom polju. Stoga je do ove suradnje i došlo nekako spontano – rekao je Luka Nižetić.

Linker
18. travanj 2024 20:34