GLORIA PROMO

Iskoristite dan s dm-om

Jesen donosi novi početak, dašak promjene i svježine. U ormaru su svoje mjesto već našli topliji komadi odjeće. Šalovi su zamijenili parea, a umjesto sunčanih naočala vrijeme traži rukavice. Za listopad dm je u kampanji „Lijepa, ako to želim!“ pripremio tri make-up rješenja i popuste koji će vam pomoći da spremni krenete ususret jeseni. Knjižica, koju članovi Svijeta prednosti mogu preuzeti za 50 active beauty bodova, namijenjena je djevojkama i ženama koje žele obojiti sumorno jesensko sivilo.

Bez obzira na godine, posao i stil života, ljepota se krije u namjeri da iskoristimo dan. dm svojim vjernim kupcima želi osigurati malo više pažnje koja će im pomoći da se nose s hladnijim danima. Tijekom listopada u svojoj dm prodavaonici potražite malo odvažnosti, romantike i samopouzdanja u knjižici „Lijepa, ako to želim!“ koja krije popuste, make-up rješenja i savjete za njegu lica.

U knjižici ćete naći bonove za 30 posto popusta na odabrane proizvode dekorativne kozmetike i proizvode za njegu lica. Knjižica skriva i stručne savjete za njegu te otkriva kako eliminirati podočnjake, odgoditi nastanak bora te kako se boriti protiv prištića i proširenih pora.

Detalje o kampanji „Lijepa, ako to želim!“ i pogodnostima koje je dm pripremio za članove Svijeta prednosti potražite na dm internetskoj stranici: www.dm-drogeriemarkt.hr

%CODE1%

Linker
18. travanj 2024 06:56