ŠMINKA ZA RADIO

Irina Čulinović: Volim njegovane žene

Volim vidjeti njegovanu i dotjeranu ženu, no ljepotu vidim samo u onim ženama koje “progovaraju” iznutra – kaže Irina Čulinović , 36-godišnja DJ-ica i voditeljica radiopostaje Totalni FM. Premda slušatelji čuju samo njen glas, a ne vide stas i lice, Irina na posao nikad ne odlazi nenašminkana. Jer, nanošenje make-upa za nju je, kaže, obvezan ritual poput jutarnje higijene.

Koje boje volite na usnama, a koje na očima? – Na usnama uvijek imam nježne nijanse, najčešće L’occitaneov balzam, čiji sam ovisnik, sjajilo Lancome te ruž boje mesa Sisley ili MAC. Volim i njihova sjenila, a najčešće tamnosivo kombiniram s ružičastom.

Čemu pridajete najveću pažnju kad je izgled u pitanju? – Noktima. Na nogama uvijek imam crveni lak, a na rukama neku nježnu i diskretnu boju. Uz odlazak na frizuru, manikura i pedikura redovite su mi obaveze.

Koliko često mijenjate frizure? – Do te mjere da sam na svakom važećem dokumentu neprepoznatljiva. Bila sam crvenokosa, crnokosa, plava, svih dužina….A sada upravo dogovaram termin za šišanje i planiram “žešće” skratiti kosu.

Što koristite za njegu lica? – Najčešće medicinske kreme koje mi preporuči moja dermatologica – Environ, La Roche-Posay… Koristim i Decleorovo ulje za njegu područja oko očiju te anti-age kremu La Prairie.

Koje metode pomlađivanja su vam najprihvatljivije: hijaluron, botoks, skalpel…? – Sve je to prihvatljivo – ali ne za mene. Prihvaćam se onakvom kakva jesam, a eventualno bih nešto mijenjala kad bi u estetske ordinacije uveli čarobni štapić. Živim u skladu sa svojim godinama: što sam starija, sve se više volim.

Pazite li na prehranu i bavite li se nekom tjelovježbom? – Pazim na prehranu tako što se hranim onime što volim. To su, na sreću, zdrave namirnice: mnogo voća i povrća, ribe, juhe, salate… Najčešća tjelovježba su mi šestogodišnji klinac, pas i posao, ali i tenis ljeti te skijanje zimi.

Imate li omiljeni parfem? – Ne baš, ali trenutačno koristim Chanel Coco Mademoiselle.

Damir Leljak

Linker
27. travanj 2024 14:54