37 SVJEĆICA

Ines Bojanić: Djeca su mi dala najljepši rođendanski poklon

Glumica Ines Bojanić , zvijezda serija “Ljubav u zaleđu” i “Obični ljudi”, koja se nakon četverogodišnje pauze nedavno vratila poslu, današnji će 37. rođendan proslaviti s obitelji, a sin Martin (1) i kći Katja (4) su joj već ujutro, uz pomoć tate Davora Švajića (36) dali najljepši poklon.

– Planiram proslaviti rođendan u krugu najmilijih, uz djecu, muža i novi cd Paula McCartneya koji su mi poklonili za rođendan.- otkrila nam je glumica, a opisala je i kako je provela jutro.

– Jutro je bilo predivno, muž je dao 19-mjesečnom sinu poklon da mi ga donese u krevet jer sam ja spavala s drugim djetetom i maleni je došao u sobu, s dudom u ustima, bilo je preslatko. Nismo imali zajednički doručak jer je svatko od nas jurio na svoju stranu, ali dugo smo se svi zajedno mazili i grlili – ispričala je raznježena Ines koja poput mnogih majki pati zbog odvojenosti od djece. – Užasno mi nedostaju kada sam na poslu jer sam četiri godine bila samo mama, budući da sam djecu rodila u kratkim vremenskim razmacima. Teško usklađujem obiteljski i poslovni život, ali posao ne smije patiti, trudim se dati sve od sebe iako često mislim na djecu. – odgovorila je glumica koju je majčinstvo toliko promijenilo da sada najviše voli raditi na predstavama za djecu.

– Od trenutnih projekata veseli me rad na edukativnom programu za Scenu Gorica. Kada sam tek završila studij i bila mlada glumica u potrazi za poslom, često sam igrala u dječjim predstavama jer se one izvode češće i izvor su zarade, ali tek sada kada sam dobila djecu shvatila sam koliko je to dobro za njih pa sam se bacila u projekte namijenjene njima. – otkrila je o svojim interesima Ines.

Linker
06. svibanj 2024 10:47