PRVI TRAVANJ

Indira Vladić: Zbog ljubavi napuštam Coloniju i selim se u Švedsku

NOVO: Vijest da Indira Vladić odlazi iz Colonije i seli se u Švedsku je samo prvotravanjska šala. Neki su povjerovali, neki nisu, ali nadamo se da smo vas, zajedno s Indirom i dečkima iz Colonije, sve zabavili. Dakle, Colonia nastavlja dalje u punom sastavu i od njih možete očekivati još puno hit pjesama.

Nakon što je 16 godina vokalno predvodila Coloniju, jednu od najpopularnijih hrvatskih grupa, Indira Vladić odlučila je zauvijek napustiti glazbeni svijet. Naime, nakon nekoliko tjedana razmišljanja, 38-godišnja pjevačica je obavijestila ostale članove grupe da prestaje s pjevanjem i da se zbog ljubavi seli u Švedsku. Dečkima nije ostavila puno vremena da ju pokušaju odgovoriti od kraja karijere, jer je prije nekoliko dana direktnim letom iz zagreba otputovala u Stockholm, gdje ju je dočekao novi dečko. Indira nije htjela otkriti tko je njezina tajanstvena nova ljubav, no doznali smo da je riječ o švedskom biznismenu.

Prije nego što je odletjela na sjever Europe, Indira je ekskluzivno za Gloriju dala priopćenje u kojem potvrđuje cijelu priču.

– Znam da obožavatelji neće lagano prihvatiti moju odluku, ali neka razumiju da ni meni nije bilo lako. Svih ovih godina uvijek sam davala sve od sebe, i na sceni i u studiju, a sada je vrijeme da malo mislim i na sebe. Zaljubila sam se kao nikada u životu i znam da je on pravi čovjek za mene. No, njegov je život vezan uz Švedsku, a znamo da ljubavi na daljinu ne funkcioniraju. Kada bih bez njega ostala u Hrvatskoj i nastavila dalje pjevati, te pjesme u sebi više ne bi imale radosti. Zato je poštenije da slijedim svoje srce, čak i ako to znači da više nikada neću zapjevati na pozornici. Hvala dečkima što su, iako ne bez prigovora, odlučili poštovati moju odluku. Hvala i svim obožavateljima, čija je radost svih ovih godina punila moje srce. Svi ćete mi izuzetno nedostajati! – poručila je temperamentna pjevačica, neposredno prije nego što se ukrcala na avion te ugasila svoj mobitel.

Svi modni stilovi Indire Vladić

Nakon što smo dobili njezino priopćenje, kontaktirali smo i Colonijinu službenu PR agenciju Alert, u kojoj su potvrdili Indirinu odluku da napusti grupu. Ujedno su izrazili i žaljenje zbog njezine odluke, ali i naglasili da je pjevačica u priopćenju rekla sve što je željela.

Zahvaljujući hitovima „Za tvoje snene oči“, „Svijet voli pobjednike“, „Najbolje od svega“ i brojnim drugim rado slušanim pjesmama, Colonia se u proteklom desetljeću pozicionirala kao jedan od najomiljenijih hrvatskih bendova. Energija koju je grupi davala Indira Vladić njihovoj je glazbi uvijek davala posebnu snagu, pa nije ni čudno što preostali članovi Boris Đurđević i Tomislav Jelić zasad ne znaju hoće li nakon Indire Colonia uopće nastaviti postojati.

– Nju je teško, ako ne i nemoguće, zamijeniti. Pokušao sam s Indirom razgovarati i objasniti da ne treba odmah odlučiti, ali ona je oduvijek bila takva – jednom kada nešto odluči, teško ju je razuvjeriti. Osobno ću se sada više posvetiti skladanju i pisanju za druge, a tek kada prođe određeno vrijeme odlučit ćemo hoćemo li uopće tražiti zamjenu za Indiru – kazao je Boris Đurđević.

S tugom u glasu, Indiru iznenadnu odluku prokomentirao je i Tomislav Jelić.

– Znao sam da se nešto događa, jer Inidra se u posljednje vrijeme sve više povlačila u sebe, nije tu bilo njezinih stalnih šala. Ipak, nisam očekivao ovakvu odluku. Žao mi je. Mislim da smo mogli još godinama zajedno stvarati odličnu glazbu, no ne mogu joj zamjeriti na odluci. Sad ću se okrenuti svojem tonskom studiju i radu s drugim glazbenicima, jer ne mogu zamisliti Coloniju bez nje – otkrio je Jelić.

Za utjehu obožavateljima ipak je ostao posljednji, nedavno objavljeni, singl Colonije “Tako ti je mali moj”, koji će u njihovoj diskografiji ostati zapamćen kao zadnja pjesma koju je grupa snimila s Indirom Vladić.

Linker
19. travanj 2024 21:53