NIVEA CRO A PORTER

Indira Vladić maskirana u dugokosu brinetu

Volim se poigravati s kosom, eksperimentirati s frizurom i bojom pa sam od dugokose crnke došla do skroz kratke plavuše. Zadovoljna sam frizurom koju imam, vrlo mi je praktična ali ponekad se zaželim promjene – izjavila je glazbenica Indira Vladić, koja je u zagrebački Westgate došla „preobražena“ u dugokosu brinetu.

Pjevačica grupe Colonia, naime, nabavila je periku koju je najprije nosila na snimanju novog spota za pjesmu “Zavoli me u prolazu” ali joj se duga, tamna kosa toliko svidjela da je i dalje nosi.

– Ne znam koliko ću još dugo biti brineta, kod mene sve ovisi o trenutnom raspoloženju – izjavila je pjevačica koja je na posljednju večer Nivea Cro A Portera došla ponajprije zbog modnog brenda Linea Exclusive čije modele rado nosi.

Za rezliku od Indire, spisateljici i kolumnictici Jeleni Popović Volarić za “oko su zapeli” muški modeli mladog dizajnera Tomislava Bahorića , sina poznate zagrebačke dizajnerice Loredane Bahorić .

Među brojnim poznatima koji su uživali u posljednjoj večeri modnog spektakla Nivea Cro A Porter našli su se Severina , Nikolina Pišek, koja je došla u društvu kćerke Hane Leonarde Cigoj, poduzetnice Snježane Mehun i njezinog sina Dine, Josipa Pavičić , Vlatka Pokos , Žanamari Lalić , Dina Štern , Tatjana Jurić , Ana Jelušić , Lana Biondić , Ines Prendl , Malina Šelendić ….

Linker
23. travanj 2024 09:42